Wij zijn de kinderen

Wij hebben gehoord:

Hij is gekomen het Levende Woord.

Hij is geboren in Bethlehem en wij aanbidden en wij aanbidden

Hij is geboren in Bethlehem en wij aanbidden Hem!

Dit liedje mochten we vrijdag met de Kerstviering van school op het podium zingen.

In de klas hebben we elke ochtend een gezellig haardvuurtje gehad en veel lichtjes aan.

We hebben postkantoor gespeeld en mooie kerstkaarten gemaakt.

We hebben zelf postzegels bedacht en wat was het lastig om al die namen en adressen goed te schrijven!

In de huishoek kon je genieten van een prachtig gedekte tafel en lekker eten.

Er was regelmatig een topkok in de keuken bezig.

De meest verrassende gerechten kwamen op tafel: broccoli met croissantjes, druiven met tomaat en thee...

In de bouwhoek werd de stal nagebouwd of een geheel nieuwe versie bedacht. Er werd gekeken of je er ook daadwerkelijk in kon zitten.

Dat lukte, al was het wel wat krap:)

Tijdens de rekenles hebben we theelichtjes geteld en groepjes van 2 en 5 gemaakt.

Handig rekenen!

We wensen iedereen:

Gezegende Kerstdagen en een...

Afbeeldingsresultaten voor gelukkig nieuwjaar plaatjes

Na de vakantie gaan we de handen uit de mouwen steken met SCHOON en VIES van Floddertje!  Afbeeldingsresultaat voor floddertje