Kennismaken

Onze schoolgids en onze website zijn instrumenten om u als ouders te helpen bij dit keuzeproces. De echte sfeer kunt u ervaren door een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding op onze school. In dit gesprek vertelt de directeur u over de school en kunt u zien hoe we op onze school spelen en werken. U bent dan ook in de gelegenheid om uw vragen te stellen.

Intakegesprek

Heeft u belangstelling voor onze school? Neem dan via onderstaande button contact op met onze directeur, Bastiaan van Silfhout. Hij maakt graag een afspraak met u voor een gesprek en een rondleiding. U kunt de vragen stellen die u bezig houden. Verder ontvangt u een inschrijfformulier waarmee u uw zoon of dochter in kunt schrijven. Wij vinden het voor onze planning belangrijk als kinderen voor hun derde verjaardag zijn ingeschreven.

Neem contact op voor een intakegesprek

Inschrijven

Als wij uw inschrijfformulier hebben ontvangen, schrijven wij uw zoon of dochter in. U ontvangt van ons een bevestiging. Op dat moment is uw kind definitief ingeschreven. Ongeveer twee maanden voor de start ontvangt u een uitnodiging voor een dagdeel dat uw kind mag komen kennismaken. Ook ontvangt u dan informatie bij welke leerkracht uw kind in de groep komt en wanneer uw kind mag starten.

Heeft u een vraag of opmerking?