In het schooljaar 2021-2022 zijn we ons aan het ontwikkelen in de volgende gebieden:

• Meer- en hoogbegaafdheid. De leerlingen voor wie het basisaanbod niet voldoet, willen we ook blijven uitdagen. We volgen verschillende trainingen, zodat we deze leerlingen ook een passend aanbod kunnen bieden
  • Rekenonderwijs. In het schooljaar 2019-2020 hebben wij een nieuwe methode aangeschaft. Dit jaar willen we deze methode nog effectiever inzetten, zodat alle leerlingen zich goed kunnen ontwikkelen.
  • ICT. We denken met elkaar na over hoe we ICT inzetten en welke vaardigheden de leerlingen van onze school moeten leren om zich in de maatschappij te kunnen bewegen. Denk hierbij aan vaardigheden als ‘kritisch denken’, maar ook programmeren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de ontwikkelingen op de Veldhuizerschool, neem dan contact met ons op,